Еко мастер план

тул кит

Вести

Вест 1

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Donec rutrum congue leo eget malesuada.

Вест 2

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Donec rutrum congue leo eget malesuada.

Вест 3

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Donec rutrum congue leo eget malesuada.

Вест 4

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Donec rutrum congue leo eget malesuada.

is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. 

Бараме итно воспоставување на зони за заштита на реките!

Во нашата земја и поширокиот Балкански регион се наоѓаат последните таканаречени „диви“, или „слободни“ реки. Наместо да го заштитиме овој бесценет природен ресурс ние планираме над 400 хидроенергетски проекти. Половина од нив се предвидени во недопрена природа, во најживописните речни долини, некои и во национални паркови и други заштитени подрачја.

Бараме итно воспоставување на зони за заштита на реките – зелени зони за сини реки!

Поддржете ја иницијативата на следниот линк:

„Водата не е комерцијален продукт како било кој друг, туку наследство кое мора да биде заштитено, одбрането и третирано како такво.“  – Европска рамковна директива за вода

Контактирајте не